PDC wint een 4e FD Gazellen Award – 4x is ook scheepsrecht

Deze award is de bevestiging om de uitgezette koers aan te houden! ‘Vanaf oktober 2019 tot en met oktober 2020 vierden we ons 10 jarig bestaan en nu mag PDC zichzelf weer gelukkig prijzen met deze feestelijke opsteker, namelijk het winnen van de 4e FD Gazellen Award! De kers op de taart, volgens PDC directeur Anja Lawera, en een bewijs dat we de uitgezette koers verder moeten volgen.’ Want naast die behouden vaart voor de mkb-ondernemer gaat PDC ook voor het veilig en vitaal aan boord houden van je personeel. ‘We weten als geen ander dat betrokken talent het verschil maakt voor het leveren van kwaliteit.’

 

Ook tijdens de 2020-editie van de FD Gazellen zijn de selectiecriteria streng. Dat PDC ook in deze tijden aan de eisen kan voldoen, is natuurlijk geweldig. “De kracht van ons team is dat wij proactief met onze klanten meedenken. Ook in deze onzekere tijden kijken wij juist naar de mogelijkheden die er voor hen en het personeel op HR- en op vitaliteitsgebied liggen.”

Nauw samenwerken

'De award slaat rechtstreeks op de harde inzet van iedereen binnen ons team en onze trouwe providerboog. Zeker het afgelopen half jaar hebben we een ongekende situatie gekend met de Corona crisis. De omvang en de impact hiervan hebben zijn weerslag gehad op onze dienstverlening. Onder andere de snelheid waarop we hebben moeten acteren, hoe we de nieuwe wet- en regelgeving hebben toegepast en de wensen van onze klanten wat betreft bijvoorbeeld het thuiswerkadvies, heeft ons doen nadenken over bepaalde automatiseringszaken en over het uitbreiden van onze dienstverlening met concrete diensten, zoals het thuiswerkplekonderzoek.’

 

Ambitie blijft

"Zoals we vorig jaar zeiden: De groei van PDC ontstaat door de enorme betrokkenheid die wij voelen bij al onze relaties. Onze drive om PDC verder door te laten groeien is blijvend en ook om nog meer voor onze bestaande en nieuwe klanten te kunnen betekenen in advisering en ondersteuning op het gebied van personeelszaken. PDC & ambitie gaan nu eenmaal hand in hand, nu en de komende 10 jaar!"

 

Over de Gazelle Award

Om in aanmerking te komen voor een FD Gazelle Award moet een bedrijf de afgelopen 3 jaar een netto-omzetgroei hebben gerealiseerd van minstens 20 procent per jaar. Daarnaast is het belangrijk dat de organisatie een stabiele en gezonde financiële positie heeft. Er gelden nog enkele andere criteria waaraan PDC ook heeft kunnen voldoen. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad.

Meer informatie is te vinden op https://veghel.personeeldienstencentrum.nl/talentcentrum/ en www.fd.nl/gazellen