Talent aan boord bij PDC | Marij aan het woord | #pdclovestalent

PDC geeft een kijkje in de HR-advies keuken en zet de deuren open om binnen te kijken. Niet zozeer wat betreft ons zakelijk talent, maar het talent en onze passie buiten de PDC werktijden. De afgelopen weken bespraken we het talent van onze Maaike, Karin, Ellen en Gwen. En deze keer stellen we Marij voor, de nieuwste collega bij PDC.


Marij kweekt haar eigen groente en fruit in een moestuin. Het begint bij zaadjes planten, naar het ontkiemen tot het laten groeien van een sterke plant zodat er groente en fruit aan kan groeien. Hiervoor is het belangrijk om elke dag voldoende water te geven en rekening te houden met het weer.

De tip die Marij wil meegeven is om klein te starten met groente/fruit wat je echt lekker vindt. Het is een hobby waarbij het een langere tijd duurt voordat je resultaat hebt. Als je dan uiteindelijk iets kunt opeten wat je echt lekker vindt, dan is dat het wachten waard.


Meer informatie over talent en HR
Op www.pdcveghel.nl/talentcentrum zijn er meerdere programma’s om te doorlopen zoals ontwikkelingsprogramma’s, coachingtrajecten en outplacementtrajecten. We nemen graag de tijd om met je mee te kijken wat jouw wensen zijn als leidinggevende of als medewerker. Neem contact met ons op via 085 - 4444 330 of mail ons via info@pdcveghel.nl.