5 tips voor het aantrekken van de beste kandidaten

De wereldwijde arbeidsmarkt bestaat op het moment uit ruim 3 miljard mensen, waarvan er elk jaar zo’n 800 miljoen online zoeken naar werk. Met zoveel werkzoekenden online is het geen verrassing dat er honderdduizenden vacaturesites zijn. Lees hier onze tips!

Nu het zoeken naar werk online en mobiel gebeurt, weten slimme werkgevers dat de vindbaarheid van een vacature bepaalt of een kandidaat reageert op hun vacature of op de vacature van een concurrent.

Begrijpen hoe een vacature te optimaliseren voor de kandidaten van vandaag is een essentiële vaardigheid geworden voor recruitment professionals. Hier volgen vijf tips om u te helpen om succesvol om te gaan met de veranderde manier waarop kandidaten zoeken naar werk.

  1. Beheers de wetenschap en kunst van vacature-inhoud
  2. Stroomlijn het sollicitatieproces
  3. Maak werk van uw werkgeversimago
  4. Investeer in het bereiken van de juiste kandidaten
  5. Gebruik data om prestaties te verbeteren


Wilt u meer weten over het aantrekken van de beste kandidaten?
Volg dan ons webinar op dinsdag 7 augustus aanstaande van 12:00 - ongeveer 12:30uur. Het webinar is gratis en kunt u niet op de dag zelf deelnemen, schrijf u dan toch in. Hiermee bent u verzekerd van het ontvangen van de terugkijklink.

Inschrijven voor het webinar 'Benader de sollicitant als een klant - in 6 stappen de optimale candidate experience' kunt u hier doen!