NIEUWS

Kantoorhond in opmars in Nederland - minder stress en goede sfeer op werkvloer

09-05-2018

De kantoorhond is in opmars! Een trouwe viervoeter aan je bureau zou zorgen voor minder stress, een goede werksfeer en een ijsbreker in gesprekken. Verschillende bedrijven zweren er al bij. Zo ook bij het bedrijf Blixen in Breda en Nestle in Amstelveen.

Lees verder
NIEUWS

Privacy in het personeelsdossier: de bezem erdoor!

24-04-2018

Dossiervorming is belangrijk. Maar pas op voor de privacy in het personeelsdossier. Sla geen informatie op die er niet in thuis hoort. Lees hier meer over wat u wel of niet mag bewaren.

Lees verder
NIEUWS

Loopt u mee? Wandel naar je Werk-dag 2018

05-04-2018

Loop op donderdag 5 april, tijdens Wandel naar je werk-dag, van uw huis naar het station, van de bushalte naar kantoor, na uw werk een blokje om of parkeer de auto eens wat verder weg dan normaal. Helemaal van uw voor- naar uw kantoordeur wandelen mag natuurlijk ook. Want wandelen heeft veel voordelen voor lichaam, geest en het milieu. Wij gaan zo een blokje om tijdens de pauze maar voor u zet PDC de 10 voordelen van wandelen alvast op een rij!

Lees verder
NIEUWS

Per 1 april wijzigen regels van meerlingenverlof

28-03-2018

Om werkneemsters die in verwachting zijn van een meerling daadwerkelijk recht op langer verlof te geven, worden de regels van het meerlingenverlof aangepast. De wetswijziging geldt vanaf 1 april.

Lees verder
NIEUWS

PDC zoekt collega - vacature P&O Adviseur | fulltime

21-03-2018

Wij van Personeel Diensten Centrum in Veghel zijn een jong en snelgroeiend bedrijf. In 2013 gestart met een medewerker zijn wij inmiddels uitgegroeid naar een team van 4 mensen. In 2016 & 2017 hebben we de FD Gazelle Award gewonnen voor een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Binnen het PDC team heerst een informele en collegiale sfeer. Wij werken graag hard en resultaatgericht voor onze klanten en op zijn tijd is er ruimte voor een ontspanning. Groei en ambitie zorgen ervoor dat wij op zoek zijn naar een fulltime P&O-er met ondernemerszin die zich thuis voelt in een dynamische en zakelijke werkomgeving.

Lees verder
NIEUWS

Alsjeblieft, pak een compliment en geef hem door!

01-03-2018

PDC doet mee aan de Nationale Complimentendag! En gaan (in- en extern) zo voor meer bevlogenheid en veerkracht. Complimenten geven gaat niet iedereen altijd even gemakkelijk af, daarom geven we alvast een aantal voorzetjes. Dus alsjeblieft, pak een compliment en geef hem door! PS: zien we al een lach op je gezicht? :)

Lees verder
NIEUWS

PDC breidt haar team uit!

13-02-2018

In het kader van kennis en ervaring delen bij PDC is op 5 februari een nieuwe stagiaire begonnen aan zijn zoektocht binnen onze dynamische organisatie. Graag stellen we onze laatste aanwinst aan u voor!

Lees verder
NIEUWS

Kickstart voor jezelf en je team met 5 tips & een recept

31-01-2018

Motivatie. Soms moet het uit je tenen komen om je (werk)dag te beginnen. Maar uiteindelijk willen we allemaal met veel zin en bevlogenheid doen waar we van houden. Daarbij is het door de stijgende AOW-leeftijd noodzakelijk dat Nederlanders steeds langer doorwerken. Om dit mogelijk te maken, is langere inzetbaar binnen je werk en je bedrijf van essentieel belang. Daarbij ligt de aandacht op goed, gemotiveerd en gezond werken. PDC geeft vanuit deze visie 5 tips en een kickstart recept om elke dag goed te beginnen!

Lees verder
NIEUWS

Irritant, 2018 is net van start en teamlid/ collega heeft z'n vakantie al geclaimd

17-01-2018

Terwijl de een nog bezig is met het verwerken van Blue Monday, heeft de ander al (met vroegboekkorting) zijn vakantie geboekt. Hoe zorg je ervoor dat dit een beetje collegiaal gebeurt?

Lees verder