Cursus Netwerken

Een professioneel netwerk is goud waard. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe opdracht, samenwerkingspartners of ondersteuning bij een project: je haalt het uit je netwerk.

Prijs: € 195,- Prijzen zijn excl 21% btw. Locatie: Veghel

Daarom is het belangrijk je netwerk te kennen, te onderhouden en te optimaliseren. Hoe je dat doet, leer je in deze cursus netwerken.

Startbijeenkomst: Start met Waarom

Jouw motivatie en drijfveren staan centraal bij alles wat je doet; nieuwe klanten vinden, een website bouwen, je product of dienst presenteren en netwerken. Daarom beginnen we deze cursus met het helder maken van wat jij wilt vertellen. Met een duidelijk verhaal sta je sterker aan de start van je onderneming! 

Kennismodule: Netwerkanalyse

Tijdens deze module analyseer je je huidige netwerk en leer je hoe je het kunt versterken, bijvoorbeeld door middel van het voeren van netwerkgesprekken. Tijdens deze module bespreekt de trainer zijn visie en praktijkervaringen, laat hij je oefenen en geeft je feedback op je gesprekstechniek en presentatievaardigheden.

Doenmodule: LinkedIn & Twitter

De trainer is gespecialiseerd in het inzetten van social media voor online profilering. Met praktische tips & tricks leer je deze social media zakelijk te gebruiken als gereedschap voor marketing, groei en behoud van je netwerk.

De cursus netwerken bestaat uit drie modules. De modules zijn ook afzonderlijk te volgen. Meer hierover weten? Neem contact op met Anja Lawera. E: post@pdcveghel.nl .