Workshop 'het sollicitatiegesprek'

Je hebt gesolliciteerd op een vacature. Dan valt de uitnodiging voor het sollicitatiegesprek op de deurmat. Hoe bereid je je dan voor, hoe presenteer je je zelf zo goed mogelijk? En hoe breng je je negatieve eigenschappen op een positieve manier? Als deze vragen in je op komen, meld je dan aan voor de workshop sollicitatievaardigheden, het gesprek, waarin je aan de slag gaat met bovenstaande thema’s.

Prijs: € 27,50 per deelnemer Locatie: meerdere locaties mogelijk

Tijdens deze workshop gaan we oefenen met het sollicitatiegesprek, specifiek met het gedragsgerichte interview, dat in Nederland veel wordt gebruikt in sollicitatieprocedures.

Wat leer je?

Na afloop van deze workshop

  • weet je hoe je je goed kunt voorbereiden op het gesprek
  • weet je hoe je jezelf moet presenteren
  • kun je woorden geven aan je sterke kanten
  • kun je een minder sterke kant positief naar voren brengen
  • kun je de STAR(T)-methode toepassen.

Voorbereiding

Wil je deze workshop volgen? Mail dan een week voor aanvang een sollicitatiebrief, cv en vacaturetekst (of bij een open sollicitatie: informatie over het bedrijf) naar post@pdcveghel.nl.

Om te kunnen deelnemen aan deze workshop is het belangrijk dat je weet wat je sterke en minder sterke eigenschappen zijn. 

Doelgroep

Werkzoekenden.

Duur

Een dagdeel.

Aantal deelnemers

minimaal 8, maximaal 12

Kosten

€ 27,50

Inschrijven

Je kunt je hier inschrijven. Lees voor je inschrijft voor een training of workshop goed de voorwaarden voor deelname en de inschrijvingsprocedure!